Carl Jensen

Carl Jensen er en fiktiv privatdetektiv fra Langgade i Valby omkring 1960.

Netop Langgade i Valby er vist på grafikken som den så ud i 1960, billedet vi har lavet grafikken efter blev indleveret uden nogen dato, men Valby Teater, som er i midten af billedet, har "Charles Tante" fra 1959 på plakaten, deraf har man kunne fastsætte tidspunktet til at være omkring 1960.

Carl Jensen karakteren og temaet er inspireret af tv serien fra 1984 "Anthonsen", her spiller den folkekære skuespiller Ove Sprogøe netop en privatdetektiv fra Valby, du kan se alle 5 afsnit her: https://www.dr.dk/bonanza/serie/386/anthonsen

Temamelodien til Carl Jensen Spillemaskinen er "Romantic Jazz Trumpet" lavet af den ukrainske komponist Pavlo Butorin for SunlightAudio. Vi mener den bløde klassiske jazz musik passer perfekt til tiden og stemningen vi ønsker at frembringe.

Vi har selvfølgelig købt fuld licensret til at bruge musikken i vores produktioner, vi har købt licensen igennem:

Pond5 Media Ireland Ltd
88 Harcourt Street
Dublin 2
D02 DK18
Ireland

Carl Jensen spillemaskinen er den første 4.generations maskine i en serie af produktioner som vi vil lave i løbet af 2019 og 2020.

1.generation af vores maskiner var de simple java maskiner som f.eks. Wild West. 2.generation var de avancerede java maskiner som f.eks. guldminen. I 3.generation blev maskinerne konverteret til HTML5 fra java.

På 4.generation af maskinerne er der specielt fokus på 3 ting:

1) Dynamisk skærmstørrelse - maskinerne tilpasser sig dynamisk efter din skærm uanset om du spiller på mobil, tablet eller stationær computer.
2) Fokus på forbedret kvalitet af grafik og lyd - grafik/lyd laves specielt til hver maskine
3) Originalt og mangfoldigt indhold - F.eks. originale featurespil og mange mulige spilstrategier.